14 مورد استفاده از مایکروویو که نمی دانستید

به گزارش مجله یک کامپیوتر، بیشتر ما از مایکروویو تنها برای پختن غذا و یا گرم کردن آن استفاده می کنیم. اما آیا می دانستید که از این دستگاه استفاده های بیشتری نیز می توان کرد؟ ما در این مقاله به چند مورد از کاربرد های مایکروویو اشاره می کنیم.

14 مورد استفاده از مایکروویو که نمی دانستید

به گزارش ، ظروف آرکوپال، سرامیکی و پیرکسی که فاقد لبه های فلزی باشند برای استفاده در مایکروفر مناسب هستند. فقط آن دسته از ظروف پلاستیکی که مخصوص مایکروفر ساخته شده اند برای استفاده در مایکروفر مناسب هستند. به هیچ عنوان از ظروف فلزی برای داخل مایکروویو استفاده نکنید.

از جمله مزیت های آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:

- پخت سریعتر غذا

- با توجه به زمان کوتاهتر پخت مقدار بیشتری از موادغذایی مفید و ویتامین ها در غذای پخته شده باقی خواهند ماند.

- صرفه جویی در هزینه و وقت

- احتیاج کمتر به ظروف و در نتیجه شستشوی کمتر

ضدعفونی کردن برخی از وسایل آشپزخانه با مایکروفر یکی از کاربردهای مایکروفر می باشد.

برای ضد عفونی کردن وسایلی مانند اسکاچ ظرفشویی و یا تخته گوشت می توان از مایکروویو استفاده کرد. اسکاچ و تخته گوشت را بعد از شستشو، می توانید به آبلیمو آغشته کنید و به مدت 1 دقیقه داخل مایکروویو قرار بدهید.

حتما بار ها برایتان پیش آمده است که احتیاج فوری به استفاده از مواد غذایی منجمد پیدا نموده اید و فرصتی برای باز شدن یخ ندارید می توانید برای باز شدن یخ در مدت زمان کوتاه از مایکروویو بهره ببرید.

می توانید ماهی را در مدت زمان بسیار کمی در مایکروویو آماده کنید. برای سرخ کردن، پختن، بخارپز کردن غذاهایتان از مایکروویو بهره ببرید. تنها باید برای هر نوع طبخ غذا مدت زمان دستگاه را تنظیم کنید.

با مایکروویو غذاهایتان را خیلی سریع بپزید

ممکن است برخی افراد عادت داشته باشند کرم های آرایشی شان را داخل یخچال بگذارند. گرم شدن یک کرم آرایشی ممکن است 15 تا 20 دقیقه از وقت شما را بگیرید. اگر برای استفاده از کرم عجله دارید می توانید با استفاده از مایکروویو این زمان را به حداقل برسانید. برای اینکه مایکروویوتان کثیف نگردد می توانید مقداری از کرم را داخل یک ظرف مخصوص مایکروویو بریزید. (البته قبل از زدن کرم روی صورت گرمی آن را با دست تان امتحان کنید تا صورت شما نسوزد.)

درست است که مایکروویو نمی تواند سیب زمینی شما را کبابی و برشته کند، ولی می تواند آن را درمدت 4 دقیقه به خوبی بپزد. می توانید باقی غذاهایتان را هم به طور همزمان در مایکروویو بپزید. با یک چنگال سیب زمینی را سوراخ نموده و به مدت دو دقیقه داخل مایکروویو بگذارید. بعد از 2 دقیقه آن ها را بیرون بیاورید و باز به مدت 2 یا 3 دقیقه دیگر در مایکروویو قرار بدهید. برای درست کردن پوره سیب زمینی، سیب زمینی ها را یا رنده یا له کنید سپس شیر را گرم کنید و بعد از سرد شدن شیر و سیب زمینی آن ها را با هم مخلوط کنید و بهم بزنید نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا پوره سیب زمینی شما آماده گردد).

یکی دیگر از کاربرد های مایکروویوها، داشتن موتور جوجه گردان برای کباب کردن جوجه است. البته همه مدل های مایکروویو این قابلیت را ندارند. اگر این قابلیت برایتان مهم است حتما در زمان خرید مایکروویو، به آن دقت کنید.

برای اینکه زمان پخت سبزیجات را کاهش بدهید، می توانید هر کدام را به صورت جداگانه در مایکروویو بپزید و بعدا آن ها را روی کباب پز بپزید. سیب زمینی ها را به مدت 2 دقیقه در دستگاه حرارت دهید، سپس فلفل دلمه ای ها را برای 1 دقیقه در مایکروویو بگذارید. پس از آن، سبزیجات دیگر غذایتان را هم به صورت جداگانه در دستگاه بگذارید. با این روش غذاتان خیلی زودتر آماده می گردد.

برای بیشتر افراد نان گرم نسبت به نان بیات شده اولویت دارد. با استفاده از مایکروویو می توانید نان های بیات شده را گرم و نرم کنید. برای این کار، نان ها را داخل یک کاغذ مرطوب بپیچید و برای چند دقیقه داخل میکروویو بگذارید.

شکر را در یک ظرف پلاستیکی قرار بدهید و کمی آب به آن اضافه کنید، و با حرارت متوسط 10 تا 20 ثانیه در مایکروویو قرار بدهید.

معمولا زمانی که عسل را برای مدت طولانی داخل یخچال قرار می دهید سفت و غیر قابل استفاده می گردد. برای نرم کردن عسل می توانید آن را به مدت 30 ثانیه و یا یک دقیقه در مایکروویو بگذارید و بعد میل کنید.

مواد غذایی که بخار پز می شوند طعم و رنگ و خاصیت غذایی آن ها بیشتر حفظ خواهد شد. این مورد از سری کاربرد های مایکروویو است و از طریق آن می توانید در مدت کوتاهی مواد غذایی را بخارپز کنید.

آیا می دانستید که می توانید سبزیجات تان را در دستگاه مایکروویو بدون آب بپزید؟ اگر می توانید سبزیجات تان را به صورت یک لایه داخل یک بشقاب پهن کنید، با پلاستیک بشقاب را بپوشانید و با حرارت بالا آن ها را بپزید. البته زمان پخت سبزیجات مختلف، متفاوت است؛ اگر سبزیجات شما ترد هستند، مانند اسفناج، قارچ یا نخود فرنگی بعد از سی ثانیه آن ها را از دستگاه بیرون بیاورید؛ اما برای سبزیجاتی مانند هویج این زمان 4 دقیقه می باشد.

دریافت آب میوه هایی مانند پرتقال یا لیموشیرین، زمانی که از یخچال بیرون آورده می شوند و سرد هستند، مقداری سخت است. مایکروویو برای این کار نیز کاربرد دارد. برای راحت تر شدن کار می توانید آن ها را برای چند ثانیه داخل مایکروویو بگذارید و سپس به راحتی آب آن ها را بگیرید.

  • تفاوت مایکروفر با مایکروویو

اگر عجله دارید و زمانی ندارید می توانید خمیر نان و یا خمیر غذایتان را در حدود 15 دقیقه داخل مایکروویو بگذارید و به سرعت غذایتان را آماده کنید. برای این کار به این صورت عمل کنید که خمیر را در یک کاسه عظیم بگذارید و روی آن را با یک پلاستیک بپوشانید. 250 گرم آب در یک کاسه بریزید و در پشت کاسه خمیر بگذارید. حرارت مایکروویو را تا حد امکان کم کنید. (10 درصد قدرت مایکروویو). به مدت 3 دقیقه خمیر را حرارت دهید، سپس بگذارید به مدت 3 دقیقه دیگر هم داخل مایکروویو بماند. سه دقیقه دیگر هم آن را حرارت دهید، سپس دوباره بگذارید 6 دقیقه دیگر هم در دستگاه بماند. اکنون خمیر شما پف نموده و آماده است.

برای برشته کردن مواد غذایی تان هم می توانید از مایکروویو بهره ببرید؛ برشته کردن آجیل و نان و ... با استفاده از مایکروویو زمان زیادی لازم ندارد. اما اگر بخواهید این کار را با استفاده از یک ماهیتابه انجام بدهید باید سه برابر زمان بگذارید. برای برشته کردن به این صورت انجام بدهید که آجیل یا نان و ... را در یک بشقاب بریزید و آن ها را پخش کنید به صورتی که بهم نچسبند و برای 2 یا 3 دقیقه در مایکروویو بگذارید. هر یک دقیقه بشقاب را از دستگاه بیرون بیاورید و بشقاب را تکان دهید. به یاد داشته باشید که بعد از اینکه بشقاب را از دستگاه بیرون آوردید، اجازه بدهید مواد داخل آن برای 1 دقیقه بمانند تا سرد شوند و سپس آن ها را میل کنید.

مواد اولیه لازم برای پخت نان در مایکروویو:

آرد 5 قاشق غذاخوری

روغن 2-3 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

شیر 2-3 قاشق غذاخوری

آب 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

وانیل در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری

برای پخت نان در ماکروفر ابتدا آرد سفید را 2 بار الک کنید و داخل کاسه بریزید سپس بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید. می توانید وانیل را حذف کنید، وانیل برای خوش عطر شدن نان است. سپس آن را هم بزنید. تخم مرغ عظیمی را به آرد اضافه کنید؛ و به خوبی مواد را مخلوط کنید.

شیر و آب را اضافه کنید. اگر از آب استفاده نکنید نان شما خیلی خشک خواهد شد. سپس روغن اضافه کنید؛ و مواد را با قاشق با هم ترکیب کنید.

دست هایتان را بشویید و سپس خشک کنید و بعد چرب کنید و با دست هایتان خمیر را ورز بدهید. این ورز دادن باید حدودا 5 دقیقه طول بکشد تا خمیر شما منسجم گردد و بافتی لطیف پیدا کند.

سپس به خمیرتان شکل بدهید و آن را داخل ظرفی مناسب مایکروویو قرار بدهید و به مدت 5 دقیقه با گرمای زیاد روشن کنید.

به صورت مرتب خمیر را از پنجره مایکروویو آنالیز کنید تا مطمئن شوید که فرایند پخت مناسب پیش می رود. اگر خمیر آغاز به خشک شدن، پوسته پوسته شدن کرد یعنی رطوبت را از دست داده است. باید نان را خارج کنید.

منبع:بیتوته

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 41435

به "14 مورد استفاده از مایکروویو که نمی دانستید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "14 مورد استفاده از مایکروویو که نمی دانستید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید