چرا به صدا و فیلم خود احساس خوبی نداریم؟

به گزارش مجله یک کامپیوتر، یک روانشناس گفت: دلایل علمی وجود دارد که اکثر ما آدم ها صدای ضبط شده خودمان را متفاوت می شنویم و اغلب برایمان نا آشناست.

چرا به صدا و فیلم خود احساس خوبی نداریم؟

حسن اکبرزاده و مشاور در گفت وگو با خبرنگار ، درباره علت نداشتن حس خوب نسبت به صدا و تصویر در افراد اظهار کرد: دلایل علمی وجود دارد که اکثر ما آدم ها صدای ضبط شده خودمان را متفاوت می شنویم و اغلب برایمان نا آشناست و دلیل این پدیده راستا های متفاوت انتقال صدای خودمان به وسیله گوش میانی و صدای بیرون است بنابراین با صدایی که خودمان تصور می کنیم متفاوت است.

اکبرزاده اعلام کرد: به لحاظ روانشناختی این مسئله دلایل و تاثیرات متفاوتی روی افراد مختلف دارد و اکثر افراد صدای ضبط شده شان برای شان نا آشناست و برخی ها خجالت می کشند واین در حالی است که دیگران همواره صدای آن ها را به این شکل شنیده اند.

این روانشناس گفت: کم نیستند افرادی که با شنیدن صدای ضبط شده یا دیدن تصویر خود مدام ایرادگیری می نمایند و احساس شرم، عدم رضایت، ناخوشایندی و جذاب نبودن دارند که به احتمال زیاد این افراد اعتماد به نفس پایینی دارند، این ها افرادی هستند که احتمالا به ویژگی های مثبت و توانمندی های خود توجه زیادی ندارند واغلب توانایی های خود را کم ارزش جلوه می دهند.

او اضافه نمود: این افراد احتمالا ویژگی های کمالگرایانه دارند و به دنبال کامل بودن مطلق هستند، در حالیکه چنین چیزی (کامل بودن مطلق) برای هیچ کسی تعریف نشده است و حتی توانمندترین و قدرتمندترین آدم ها نیز مطلق نیستند.

اکبرزاده با اشاره به اینکه در حوزه روانشناسی کمالگرایی در تقسیم بندی اختلالات جای گرفته است، ادامه داد: افراد کمالگرا به ندرت از خودشان رضایت دارند و اغلب از موفقیت های خود مسرور نیستند و ویژگی های خودسرزنش گرانه قوی تری دارند و زمانی که این فرایند تکرار گردد منجر به اعتماد به نفس پایین می گردد و در نهایت افراد در بدیهیات زندگی نیز دچار تعارضات شدید می شوند.

این روانشناس گفت: پس با علم بر این که صدای ضبط شده متفاوت شنیده می گردد اگر افراد دچار خود سرزنش گری و اجتناب شوند احتیاج به درمان های روانشناختی دارند، این افراد از self (خود) ضعیفی برخوردارند و احتیاج به آموزش های مختلف روانشناختی جهت بهبود خودشناسی و پذیرش خوددارند.

او افزود: یک فرد خودمطلع و سالم از لحاظ روانشناختی با خودش به پذیرش رسیده است و خود را با تمام قوت ها و ضعف ها پذیرفته است در چنین شرایطی با تکیه بر توانمندی ها تاحدودی می توان ناتوانی ها را نیز تعدیل کرد.

اکبرزاده توضیح داد: افرادی را همه ما می شناسیم با وجود نقص های خاص مادرزادی و یا معلولیت بعد از یک سانحه باز هم در جامعه فعال هستند و خیلی از این افراد، آدم های موفقی هم هستند چراکه حسن، عیب و ضعف خودشان را پذیرفته اند (آشتی با خود) و از اعتماد به نفس بهتری برخوردارند.

این روانشناس گفت: خود مطلعی یکی از راه حل های افزایش اعتماد به نفس است که در این صورت افراد به نقاط قوت و ضعف خود مطلع هستند و با تکیه بر توانمندی ها ضعف های خود را نیز تعدیل می نمایند همچنین مراجعه به مشاور و روانشناس از راه حل های اساسی است، چون این افراد به احتمال زیاد با مشاوره می توانند به پذیرش در ارتباط با خود وافرایش اعتماد به نفس نایل شوند.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 16097

به "چرا به صدا و فیلم خود احساس خوبی نداریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا به صدا و فیلم خود احساس خوبی نداریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید