هزینه زندگی در 20 شهر بزرگ دنیا

به گزارش مجله یک کامپیوتر، متخصصین نِست پیک 750 محله در بیش از 50 کشور را مورد بررسی قرار داده و سپس درآمد سالانه ای که یک فرد برای زندگی در هر شهر به آن نیاز دارد و فقط باید یک سوم از آن را برای اجاره مصرف کند، مشخص کردند. نِست پیک پس از انجام این محاسبات، درآمد واقعی ساکنین این منطقه ها را مورد بررسی قرار داد تا ببیند این افراد پس از پرداخت مالیات، چه اندازه پول برای پرداخت اجاره در اختیار دارند. نتایج این بررسی ها چندان دلچسب نیست، اما به خوبی نشان می دهد که پرداخت هزینه اجاره در کشورهای پیشرفته چقدر کار سخت و طاقت فرسایی است.

هزینه زندگی در 20 شهر بزرگ دنیا

در اینجا به صورت خلاصه به درآمد سالانه مورد نیاز برای زندگی در 20 کشور توسعه یافته جهان اشاره خواهیم کرد:

20. بوداپست، مجارستان

درآمد سالانه مورد نیاز: 22.225 دلار

مرکز مجارستان با میانگین اجاره بهای 1 دلار برای هر فوت مربع، در نگاه اول ممکن است جای مناسبی به نظر برسد. اما پیدا کردن شغلی با حقوق مناسب در این شهر کار بسیار دشواری است و با شغلی که حداقل دستمزد این کشور را دارد، باید برای داشتن آپارتمانی میانه، 195 ساعت در ماه کار کنید. ساکنین اجاره نشین پوداپست 60 درصد از درآمد قابل استفاده خودشان را صرف پرداخت اجاره می کنند.

  1. هامبورگ، آلمان

درآمد سالانه مورد نیاز: 26.685 دلار

شاقتصادی ترین شهر بزرگ آلمان هم جزو کشورهای کم هزینه تر است و تنها 28 درصد از درآمد قابل خرج تان صرف پرداخت اجاره می شود. با بقیه پولی که از درآمدتان باقی می ماند می توانید سفری کوتاه به کپنهاگ داشته باشید، که هزینه یک شام در آن شاید به مقدار اجاره خانه تان در هامبورگ دربیاید!

  1. مونترال، کبک، کانادا

درآمد سالانه مورد نیاز: 28.533 دلار

مونترال شهری مملو از توریست و ارزان ترین شهر کانادا است. این شهر نه تنها یکی از شش شهر ارزان و مناسب برای افراد مجرد است، بلکه با اجاره بهای 84 سنت برای یک فوت مربع مکان مناسبی برای اجاره کردن یک خانه خانوادگی محسوب می شود. به نظر می رسد وقتی خانواده ای می توانند با 38.000 دلار در سال زندگی راحتی را بگذرانند، یاد گرفتن زبان فرانسوی حداقل هزینه ای است که می توانند برای زندگی در این شهر بپردازند!!

  1. پراگ، جمهوری چک

درآمد سالانه مورد نیاز: 29.448 دلار

پراگ یکی از ارزان ترین شهرهای اروپا است و با پول حاصل از درآمدتان می توانید کارهای زیادی انجام بدهید. البته ساکنین پراگ باید 70 درصد از درآمدشان صرف پرداخت اجاره بها بکنند.

  1. منچستر، انگلستان

درآمد سالانه مورد نیاز: 30.691 دلار

منچستر هیچ وقت ضرورتاً شهر خوبی برای زندگی کردن به حساب نمی آِید. اما اگر با زندگی کردن در میان شور و شوق ورزشی این شهر مسئله ای ندارید، می توانید خانه ای خوب در این شهر برای خودتان دست و پا کنید! هزینه اجاره در این شهر برای خانواده ها 1.26 دلار برای هر فوت مربع است.

  1. ورشو، هلند

درآمد سالانه مورد نیاز: 32.964 دلار

با توجه به میانه حقوق و دستمزد مورد نیاز برای اجازه خانه، ورشو هم برای افراد مجرد و هم خانواده ها شهری ارزان محسوب می شود. هزینه خانه های خانوادگی 22.000 دلار در سال است، و اگر تنها زندگی می کنید می توانید به جای یک آپارتمان، یک خانه کامل برای خودتان اجاره کنید.

  1. وین، اتریش

درآمد سالانه مورد نیاز: 34.478 دلار

شاید انتظار داشتید شهر شلوغ وین جزو گرانقیمت ترین شهرهای جهان باشد. اما قیمت ها در این شهر مقرون به صرفه هستند، و تنها 40 درصد از درآمدتان صرف پرداخت اجاره می شود. اما خانواده هایی که بچه دارند، برای زندگی در این شهر باید دو برابر مقداری که در بالا گفته شد، درآمد داشته باشند.

  1. میلان، ایتالیا

درآمد سالانه مورد نیاز: 35.423 دلار

گرچه ممکن است برخی از میلانی ها طوری رفتار کنند که گویی هزینه اجاره در شهرشان مانند بیشتر مرکز ها زیاد است، اما این شهر با اجاره 1.65 دلار برای هر فوت مربع، یکی از ارزان ترین شهرهای اروپا محسوب می شود. مبلغ اجاره در این شهر، نصف پاریس و یک سوم نیویورک است.

  1. لیسبون، پرتقال

درآمد سالانه مورد نیاز: 44.869

اگرچه بازدیدکنندگان این شهر معتقدند هزینه ها در این شهر ارزان است، زندگی در لیسبون برای خانواده ها چندان ارزان نیست. هزینه زندگی خانوادگی در لیسبون سالیانه 70.000 دلار است و 68 درصد از این هزینه صرف پرداخت اجاره خواهد شد. لیسبون اولین شهر این فهرست است که مقدار اجاره برای هر فوت مربع از آن بالای 2 دلار، و برای افراد مجرد 2.08 دلار است.

  1. مونیخ، آلمان

درآمد سالانه مورد نیاز: 59.039 دلار

اگر از مردم خارج از آلمان بپرسید بیشتراً نمی توانند حدس بزنند که مونیخ گرانترین شهر این کشور است. اما این قطب مهم صنعتی نیروی کار پردرآمدی را به وجود آورده است که در نتیجه آن قیمت اجاره مسکن برای مجردها 2.74 دلار برای هر فوت مربع و برای خانواده ها به 2.04 دلار رسیده است. این مقدار هزینه، 55 درصد از درآمد قابل خرج تان را خواهد بلعید!

  1. کپنهاگ، دانمارک

درآمد سالانه مورد نیاز: 68.606

هر کسی که در نیهاون برای یک نوشیدنی مالت 15 دلار هزینه کرده باشد، متعجب خواهد شد که چرا کپنهاگ شهر شماره دهم این فهرست است. اما قیمت نوشیدنی در یک شهر هیچ وقت نشان دهنده مقدار هزینه زندگی در آنجا نیست. البته این شهر با هزینه 2دلار برای هر فوت مربع چندان جای گرانقیمتی برای زندگی خانواده ها نیست، و تنها به 90.000 دلار در سال نیاز است.

  1. واشنگتن، دی سی، ایالات متحده آمریکا

درآمد سالانه مورد نیاز: 71.300 دلار

اقتصادیات زیاد و اجاره بالای مرکز آمریکا باعث شده است که چندان شهر مناسبی برای زندگی نباشد. هزینه اجاره واشنگتن حتی از میامی، لس آنجلس و شیکاگو هم بیشتر است. خانواده هایی که فرزند دارند، برای داشتن یک زندگی راحت در این شهر سالیانه به 107.800 دلار درآمد نیاز دارند. حداقل حقوق و دستمزد دی سی برای زندگی کافی است و تنها 31 درصد از درآمد صرف اجاره خواهد شد.

  1. زوریخ، سوئیس

درآمد سالانه مورد نیاز: 75.247 دلار

سوئیس تنها با داشتن مساحت 15.000 مایل مربع، صاحب دو شهر از ثروتمندترین شهرهای جهان است، و بخاطر همین گران بودن زندگی در آن چندان تعجبی ندارد! با اینکه اجاره در زوریخ (3.50 دلار برای هر فوت مربع) ارزان تر از لندن و دی سی است، چیزهایی مثل قهوه 8دلاری باعث بالا رفتن هزینه ها می شود و شما برای زنده ماندن باید درآمد زیادی داشته باشید! بانک های سوئیس حقوق خوبی پرداخت می کنند ولی با وجود این هم شهروندان سوئیسی باید 38 درصد از درآمدشان را صرف پرداخت اجاره بکنند.

  1. پاریس، فرانسه

درآمد سالانه مورد نیاز: 75.570 دلار

نکته مثبت برای کوچ نشینان مجرد: در حالی که هزینه زندگی در پاریس سر به فلک می کشد، وضع شما از اغلب خانواده های پاریسی بهتر است. شاید فانتزی صاحب فرزند شدن و فرستادن او به مدرسه خیلی جالب باشد، اما برای انجام این کار در پاریس سالیانه به 155.000 دلار نیاز دارید. هزینه زندگی در پاریس حتی از شانگهای و سئول هم بیشتر است.

  1. سنگاپور

درآمد سالانه مورد نیاز: 80.000 دلار

برای زندگی در سنگاپور نیازی نیست که حتماً آسیایی باشید، اما حتماً لازم است که ثروتمند باشید! سطح درآمدها در سنگاپور آنقدر بالاست که 99 درصد درآمد صرف اجاره می شود. فقط چند حومه واقعی در نزدیکی سنگاپور وجود دارد و خبری از سیستم حمل و نقل ارزان قیمت نیست.

  1. نیویورک، ایالات متحده آمریکا

درآمد سالانه مورد نیاز: 100.000 دلار

این شهر که خودش را مرکز عالم می داند، یکی از گران ترین شهرهای جهان است. مقدار حقوق و دستمزد در این شهر بالاست، اما یک شهروند میانه با وجود اقتصادیات های سنگین، بدون آنکه حتی یک بار با حقوقش سوار تاکسی بشود، 45 درصد از آمد خود را صرف پرداخت اجاره می کند. بهای اجاره برای هر یک فوت مربع در نیویورک 5.40 دلار است. اوضاع در استیتن آیلند و برخی از بخش های برانکس حتی بدتر از این است!

  1. شانگهای ، چین

درآمد سالانه مورد نیاز: 109.110 دلار

گران ترین شهر چین با بیش از 26 میلیون نفر جمعیت نه هنگ کنگ، بلکه متروپلیس شانگهای است که شهروندان میانه آن باید 129 درصد از درآمدشان را برای پرداخت اجاره صرف کنند! با اینکه اقتصاد چین کمی با ایالات متحده تفاوت دارد، حداقل دستمزد در شانگهای، هنوز در مقایسه با هزینه ی اجاره رقم شرم آوری است.

  1. سئول، کره جنوبی

درآمد سالانه مورد نیاز: 109.110 دلار

سئول، مرکز کره جنوبی، سومین شهر گران آسیاست. اجاره هر یک فوت مربع در این شهر 2.33 دلار هزینه دارد و در مجموع 118 درصد از درآمد یک شهروند میانه صرف پرداخت اجاره می شود. درآمد و دستمزد این شهر اصلاً با توکیو قابل مقایسه نیست. محله های جونگو و سوجونگ در سئول جزو گران ترین منطقه ها مسکونی جهان هستند.

  1. سان فرانسیسکو، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا

میانه درآمد سالانه مورد نیاز: 121.400 دلار

شش محله از گران ترین محله های جهان در سانفرانسیسکو قرار گرفته است. گران ترین این محله ها منطقه اقتصادی جنوبی است که قیمت اجاره هر یک فوت مربع در آنجا 6.96 دلار است و شما برای زندگی در این محل باید سالیانه 125.000 دلار درآمد داشته باشید. باوجود درآمد بسیار زیاد ساکنین سان فرانسیسکو، ساکنین این شهر باید 48 درصد از درآمدشان را صرف هزینه اجاره بکنند.

  1. موناکو

درآمد سالانه مورد نیاز: 165.309 دلار

تعجبی ندارد شهری که بخاطر تعداد زیاد بیلیونرهایش مشهور است، گران ترین محل زندگی در جهان باشد. میانه اجاره بها هر فوت مربع برای غیرموناکویی های مجرد 7.68 دلار و برای خانواده ها 10.24 دلار است. اغلب افرادی که در موناکو کار می کنند ساکن نیس و یا روستاهای فرانسوی اطراف هستند، و ساکنین قانونی موناکو کمک هزینه اجاره دریافت می کنند.

آیا با این وجود، هنوز هم در فکر مهاجرت هستید؟ به نظر می رسد وضع اجاره مسکن و زندگی در کشور خودمان به نسبت کشورهای دیگر کمی بهتر باشد، یا اینکه اینطور نیست؟نظر شما چیست؟

بانیما

قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
منبع: گردشبان
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 61863

به "هزینه زندگی در 20 شهر بزرگ دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هزینه زندگی در 20 شهر بزرگ دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید