طرز تهیه سوپ تند مرغ به روش مکزیکی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، امروز برای علاقه مندان به طعم های تند روش پخت یک نوع سوپ مکزیکی را قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوه پخت سوپ تند مرغ، با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ تند مرغ به روش مکزیکی

مواد لازم:

سینه مرغ: یک عدد

خامه ترش: یک قاشق غذاخوری

لوبیا قرمز پخته شده: یک پیمانه

شیر: سه چهارم پیمانه

فلفل قرمز تند: یک عدد

آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: یک عدد

پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه

آب مرغ: یک پیمانه

ذرت پخته شده: یک پیمانه

جعفری خرد شده: یک قاشق چایخوری

زیره: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

سیر: دو حبه

پیاز: یک عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سینه مرغ را به شکل قطعاتی کوچک، خرد می کنیم و فلفل قرمز را به شکل نوار های باریکی درمی آوریم.

روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم پیاز خرد شده به همراه سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی رنگ گردد. زیره، جعفری و نمک را به پیاز اضافه نموده و هم می زنیم.

قطعه های مرغ را به مخلوط بالا اضافه نموده و تفت می دهیم تا کاملا خامی مرغ از بین برود.

آرد سوخاری را نیز اضافه نموده و مخلوط می کنیم.

حالا نوبت اضافه کردن لوبیای قرمز و ذرت پخته شده به همراه آب مرغ است. پس از اضافه کردن این مواد، ده دقیقه آن را روی حرارت قرار می دهیم.

گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد می کنیم و به همراه شیر، خامه ترش و پنیر، به سوپ اضافه می کنیم. کمی از پنیر را برای تزیین روی سوپ، نگه می داریم.

حرارت را کمی زیاد می کنیم تا پنیر ها داخل سوپ، ذوب شوند. سوپ ما آماده است. آن را در ظرف مناسبی ریخته و به دلخواه تزیین می کنیم.

آژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

مجله سامی: مجله سامی، وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

منبع: گردشبان
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 39232

به "طرز تهیه سوپ تند مرغ به روش مکزیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ تند مرغ به روش مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید